Terms and Conditions

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında İstanbul Reklamcılık, Pazarlama ve Telekominikasyon LTD. bünyesinde yer alan ve ayrıca aşağıda belirtilmiş olan tüm mecralarda ilgili Türkiye Cumhuriyeti kanun hükümleri çerçevesinde kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak amacıyla sistemde tutulan verilerin işlenmesi noktasındaki esaslar aşağıda açıklanmıştır.

Bu gizlilik politikası İSTANBUL REKLAMCILIK, PAZARLAMA VE TELEKOMİNİKASYON LTD. markası olan numarabiz.com (Gizlilik politikasında "NUMARABİZ.com" olarak anılacaktır) üzerinde kullanıcıların NUMARABİZ.com'da bulunan kişisel verilerinin kullanımı ve korunması amacıyla düzenlenmektedir.
Kullanıcıların, Üyelerin kişisel bilgileri, kişisel verileri, adı-soyadı, e-posta adresi, telefon numarası, ip adresleri, log kayıtarı gibi kullanıcıyı doğrudan ya da dolaylı olarak tanımlamaya yönelik her türlü kişisel bilgi, kişisel veri olup, bu gizlilik politikasında “kişisel veriler” olarak anılacaktır.

numarabiz.com

NUMARABİZ.com kullanıcılarının kişisel verileri, bu gizlilik politikası ile belirlenen esas ve kapsam haricinde hiçbir şekilde kullanılmayacak ancak İdari kurumlar ve adli kurumlar tarafından gelen talepler ve bildirimler doğrultusunda kişisel veriler, Gizlilik Politikasına uygun olarak adli ve idari kurumlar ile paylaşılabilir.

NUMARABİZ.com kişisel verileri ve kullanıcılarının gerçekleştirmiş olduğu işlem bilgilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak için gerekli önlemleri almaktadır. NUMARABİZ.com bu amaçla, başka programlar kullanabilir. Ancak, NUMARABİZ.com tarafından gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin almasına rağmen internet sitesine ve/veya sisteme ( sunuculara ) yapılan saldırılar sonucunda kişisel verilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi durumunda, NUMARABİZ.com’un bu sebeplerden dolayı herhangi bir sorumluluğu olmayacaktır ve bu gibi kişisel veri kayıplarından doğacak sorumlulukları kabul etmez.


Bir kullanıcının, başka bir kullanıcının kişisel verilerine ( bilgilerine ) ulaşması ve bu bilgileri değiştirmesi mümkün değildir. Kullanıcının kişisel bilgileri ve/veya verileri, NUMARABİZ.com haricinde yalnızca kullanıcı tarafından ulaşılabilir ve bu bilgiler ancak kullanıcı tarafından hesapta kayıtlı olan giriş araçlarından biri kullanılarak üyeliğe giriş yapılarak sadece kullanıcı tarafından güncellenebilir.

NUMARABİZ.com, kişisel verileri ölçümleme çalışmaları, reklam, tanıtım, pazarlama ile sair iletişim faaliyetleri amacıyla kullanabileceği ve iş ortaklarıyla paylaşabileceği gibi NUMARABİZ.com tarafından sunulan hizmet kalitesinin arttırılması ve site faaliyetlerinin daha iyi şekilde yürütülmesi amacıyla da kayıt altına alınabilir, saklanabilir ve kullanılabilir.

Kullanıcının kişisel verileri (nitelikli kişisel veriler hariç); gerçekleştirilen işlemlerde gerekli görülmesi halinde, sürecin hızlandırılması ve kullanıcılar arasındaki iletişimi sağlamak amacıyla işleme dahil olan diğer kullanıcı ile paylaşılabilir.
NUMARABİZ.com, internet sitesini kullanan kullanıcıların istatistiksel bilgilerini, teknik bir iletişim dosyasını kullanarak elde edebilir. Kullanıcılar isterse, bu dosyayı engellemeye yönelik tarayıcı ayarlarını değiştirebilirler.


İSTANBUL REKLAMCILIK, PAZARLAMA VE TELEKOMİNİKASYON LTD. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, 5651 Sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlar ile Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun, 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, 5237 Sayılı Türk Ceza Kanunu, 5187 Sayılı Basın Kanunu ve diğer ilişkili Türkiye Cumhuriyeti kanunları ve mevzuat hükümleri çerçevesinde yasal yükümlülüklerini yerine getirmektedir.

İSTANBUL REKLAMCILIK, PAZARLAMA VE TELEKOMİNİKASYON LTD. değişen teknolojiler, yeni hizmete alınan özellikler, yeni sunulmaya başlanan mecralar ve diğer birçok durum sebebi ile gerekli görülen anlarda maddelerde değişiklik veya ekleme yapma hakkına sahiptir.

NUMARABİZ.com internet sitesini ziyaret eden ve kayıt olan her kullanıcı, NUMARABİZ.com Gizlilik Politikası hükümlerini ve KVKK Aydınlatma Metnini okumuş, anlamış ve kabul etmiş sayılacaktır.

KVKK ( Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ) Aydınlatma Metni