Ivr Reklamcılığı ile İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Ivr Reklamcılığı ile İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

12/10/2019

Ivr Reklamcılığı ile İnternetten Nasıl Para Kazanılır?

Ivr, sohbet hattı reklamcılığı işine başlamayı planlamak, bu işte çalışmak ve işi geliştirmek yeterince zaman alır. Önemli olan, zamanınızı efektif bir şekilde kullanmayı öğrenip doğru adımları atmanızdır.

Tüm numara bloklarının tek panel üzerinde birleştiği Numarabiz.com’da, reklamcının daha çok kazanması hedeflenip çağrı başına ücret yerine dakika başına kazanç sunulmaktadır. Daha açıklayıcı olması için şöyle örneklendirebiliriz:

  • Numarabiz.com’a üye oldunuz,

  • Numara talebinde bulundunuz,

  • Numaranız ekibimiz tarafından 4 saat içerisinde atandı,

  • Gelişmiş yayıncı dostu panelinizden sadece size özel tanımlanmış numaranızı aldınız,

  • Numaranızı reklam kanallarınızda yayımlamaya başladınız,

  • Reklamınızı gören kişiler size özel numaranızı aradıklarında gelişmiş panelinizden anlık olarak çağrıyı gördünüz ve çağrının devam ettiği her saniye için para kazandınız,

  • 1dakikalık arama = 0.63₺ yani 60 dakikalık bir aramadan 60 x 0.63₺ = 37,80₺’lik bir gelir elde ettiniz ve numaranızı aynı anda birden fazla kişinin aramasını sağlayabildiniz.


Bu, birçok web girişimcisi için basit sayılmayacak bir iştir ve girişimcilerin ivr numaraları arattırıp internetten aktif ve pasif gelir yaratabilmesi için izlemesi gereken çeşitli adımlar bulunmaktadır. Bu adımları aşama aşama takip edelim.


Ivr reklamcılığı yapabilmeniz için gereksinimler:

  • Akıllı Telefon

  • Bilgisayar

  • Tablet


Yukarıdaki aygıtlardan herhangi birini kullanarak ivr mobil reklam reklamcılığı yapabilirsiniz. Ivr, sohbet hattı reklamcılığında trafik kazanmak önemlidir. Bir web sitesinin ya da sosyal medya hesabının yarattığı ziyaretçi yoğunluğuna trafik denmektedir.

Trafik kazanabilmek için birden fazla araç bulunmaktadır. Bunlar:

  • Twitter

  • Tumblr

  • Instagram

  • SEO

  • Adwords

 

SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)

Önce SEO hakkında konuşalım.

Blog, SEO’nun önemli bir yönüdür. Sohbet hattı reklamcıları rekabetçidir. Arama Motoru Sıralaması Sayfaları (SERP) sonuçlarının ilk sayfasında yer almak için alakalı içerik üretmeye devam edin ve doğru anahtar kelimeleri hedefleyin.

Blog yayınlarınızda satış için hizmet yelpazenizi pazarlayabilirsiniz. Bu basit kuralı unutmayın: Google, anahtar kelimeler bakımından zengin ve uzun içeriği sever. Görüntüleri kullanırken, dosyayı adlandırmaya odaklanın. Örneğin: sohbet-hatti.jpg. Tüm kelimeleri küçük harfli yazın. Kelimeleri tire ile ayırın.

Müşteriler en sevdikleri model(ler) ile sohbet etmek istiyor. Sohbet hattı operatörlerinin ne zaman çevrimiçi olacağını paylaşabilirsiniz. Hizmet yelpazenizden bahsedin. Müşteriler, yetişkin telefon sohbet sayfanızı ziyaret etmeye başlayacak.

Bloglar, tüm amaçlar ve abonelikleri tanıtmak için kullanılır. Çok fazla içerik ifşa etmeyin. Kitleleri merak ettirecek kadar içeriği açıklayın. Tüm premium içerikler, bir ödeme duvarının arkasında olmalıdır.

Bir başka harika SEO stratejisi, diğer ivr sohbet operatörü işletmeleri ile konuk postalarını takas etmektir. Google, geri bağlantılara saygı duyar. Bağlantı kurma, web sitenizin sıralamasını iyileştirebilir.


Adwords

Adwords, Google’ın reklam servisidir.

Bir web sitesi oluşturun ve içeriğinin nasıl olacağı hakkında Numarabiz destek ekibinden bilgi alın. Ardından oluşturduğunuz web sitesini Google Adwords üzerinden spesifik anahtar kelimeler seçerek arama sonuçlarının en üst sırasında gösterin.


Twitter

Twitter, en yetişkin içerikli dostu sosyal ağ platformudur.

Twitter'ın afiş ve profil bölümlerindeki çıplak içeriği teşvik etmediğini unutmayın. Kurallarına uyun. Aksi takdirde yasaklanabilirsiniz.

Profilinizi oluştururken kullanıcı adınızı ve açıklamalarınızı özenle doldurun.

Biyografi bölgenizdeki web sitesi bağlantınızı güncellemek için bir hüküm var. Twitter hesapları, gönderdiği bir tweet’i sayfasının en yukarısına sabitleyebilir. Sabitlenmiş bir tweet gönderin, sohbet hattı numaranızı bu tweet’in içerisine yazın. İlgili hashtagleri kullanın

Twitter hesabınızı otomatikleştirmeyin. Otomatik hâle getirirseniz, Twitter hesabınızın gölge yasağı olması muhtemeldir.


Tumblr

İşte Tumblr'ı kullanmak için üç neden:

-Sadık bir kitle oluşturmak,

-Trafiği yönlendirmek,

-Hizmetlerinden para kazanmak.

Yeni başlıyorsanız bazı kişileri takip edin, mevcut yayınları yeniden bloglayın ve alakalı etiketler kullanın. Ve evet, her yazıyı etiketlediğinizden emin olun.

İşte birkaç etiket örneği: #sohbethatti #telefonda*** #sohbethatları #canlısohbet vb.

İyi tasarlanmış bir Tumblr blogu, internet trafiğinizi yani ziyaretçi akımını hızlandırabilir. Çekici temalar, küçük resimler ve alakalı bir arka plan görüntüsü kullanın. Açıklama bölümünde; işinizin neyle ilgili olduğunu, çeşitli hizmet teklifleri, benzersiz satış teklifi vb. konuları belirtin. Yaratıcı olun.

Twitter gibi yetişkinlere yönelik içerik dostu sosyal ağlarda aktifseniz, içeriğinizi Twitter ile paylaşın.

İçeriğinizi her zaman filigranlı olarak sunun. Tumblr blogunuzu Google’a gönderin. Telefonunuzun sohbet hattı aramasına bağlantı veren Tıklama Dönüşümü resimlerini kullanın. Her Tumblr gönderisini otomatikleştirmek için saat ve tarih tetikleyicilerini kullanabilirsiniz.

Tumblr blogunuzun URL yapısını optimize edin. Google, optimize edilmiş URL’leri sever.

Instagram

Instagram, en kolay ziyaretçi akını yani trafik oluşturulabilecek platformlardan birisidir. Instagram’da çeşitli profiler açarak ivr numaranızın tanıtımını rahatlıkla yapabilir ve dönüşler almaya başlayabilirsiniz.

Instagram algoritmasını saat gibi çalıştıracak birkaç yazılım bulunmaktadır. Instafly, bunlardan bir tanesidir.

Oluşturduğunuz profilinizi instafly yazılımıyla beraber kullanarak otomatik takip, otomatik takipten çıkma, beğeni vb. birçok etkileşimde bulunup ziyaret sayınızı üst düzeye çıkartabilirsiniz.

Ivr Reklamcılığının Yasal Sorumluluğu Hakkında

Ivr reklamcılığı yapmak kurallara uygun yapıldığı takdirde tamamen yasaldır ve hiçbir cezai yaptırımla karşılaşmanız mümkün değildir.

Etiketler: İnternet'ten Para Nasıl Kazanılır? Tüm Numara Blokları Tek Panel'de İvr Mobil Reklam İnternet'ten Para Kazanma İvr Para Kazan