NumaraBiz İle Ivr'da En Yüksek Kazanç

NumaraBiz İle Ivr'da En Yüksek Kazanç

09/02/2018

En yüksek dakika ortalaması ve en yüksek bağlantı kalitesi ile en hızlı ödeme sistemine sahip olan NumaraBiz, sohbet tanıtım hattı tahsis ederek web sitelerine para kazandırıyor.

 

  •  NumaraBiz ile yüksek dakikalar yüksek kazanç

 

     Yayıncıların kaliteli ivr alt yapısı sayesinde daha yüksek dakikalar yapmalarını sağlayan Numarabiz, kullanıcıların dilediği zaman para çekme talebinde bulunduğu ve haftalık olarak ödemelerini aldığı güvenilir bir sistemdir. Dakikaların anlık olarak takip edildiği panelde güncel bakiyeler anlık öğrenilmekte, her pazartesi kazançlar kullanıcı hesabına geçmektedir. Web sitesinden daha fazla kazanç sağlamak isteyenlerin tercihi olmak isteyenlerin ücretsiz üye olup hemen numara talep etmeleri ile başlayan süreç katlanarak elde edilen kazançlarla devam eder.

 

  •  Web siteleri artık daha çok kazanıyor

 

     Ürün ve hizmet tanıtımı yaparak gelir elde etmek ve hedef müşteri kitlesini yakalamak isteyen web sitelerinin artık bir kazanç kapısı daha var. Mobil web sitelerine tahsis ettiği sohbet hatları ile Numarabiz web sitelerinin daha çok kazanmasını sağlıyor. Birden fazla numara taleplerine de cevap veren Numarabiz panelinde tüm numaralar tek panelde yer aldığından kullanıcıya rahat bir kullanım imkanı sunuyor. Sohbet hatlarının yer aldığı pazar payı düşünüldüğünde, sohbet hattı sahibi olarak elde edilen web site kazancını çok daha karlı hale getirmek mümkün.

 

  •  NumaraBiz kolay para kazandırıyor

 

     Web sitelerinin sohbet hattı temin etmesi ile alınan numaraların aranması dakika başı paraya dönüşerek web siteleri daha çok gelir elde ediyor. Aranan numaralara cevap veren Numarabiz sohbet operatörleri ziyaretçi ile sohbet ederken, web sitesi sadece aldığı numaraların aranmasından sorumlu oluyor. Kazandıran numaraları ile sisteme üye olan her web sitesinin gelir elde etmesini sağlayan Numarabiz, mobil reklam ile internetten para kazanmanın en popüler ve en kolay yoludur.

 

Etiketler: NumaraBiz ivr Tüm Numaralar Tek Panel'de