NumaraBiz İle İnternetten Para Kazan

NumaraBiz İle İnternetten Para Kazan

08/02/2018

İnternetten para kazanma yöntemlerinin her geçen gün çeşitlendiği günümüz teknoloji çağında en çok kazandıran numara servisi olan numarabiz, web sitelerinde oluşturulan trafik ile ödemeleri en hızlı şekilde almayı sağlıyor.

 

  •  İnternetten para nasıl kazanılır?

 

     Son günlerin en çok rağbet gören kazanç yöntemlerinden olan IVR sistemi, internetten para nasıl kazanılır sorularına, internette geçirilen vakti paraya çevirerek diyerek cevap veriyor. Numarabiz ile internetten para kazanmak için Numarabiz'den numara talep etmek, bunun için de üye olmak gerekiyor. Ücretsiz kayıt sonrası siteye üye olarak girilir ve "Numara Talep Et" formu doldurulur. 3-5 günde tamamlanan süreç sonrası her bir kullanıcıya özel numara verilir. Numara talebinde:

 

 1. Web site adresi. (URL) veya tanıtım mecra ya da mecraların tarifi.

 2. Web site kategorisi.

 3. Mevcut aylık tekil ziyaretçi sayınız.

 4. Mevcutta veya daha önce numara tanıtımı yapılıp yapılmadığı, yapılıyor ise kaç dakika yapıldığı hakkında bilgiler verilir.

 

     Dakikada 0,55 TL kazanç sağlayan Numarabiz, ödemeleri haftalık olarak verilen banka bilgileri doğrultusunda hesaba aktarır. Canlı sohbet servisi bulunan sistemde web site sahibi web sitesi üzerinden ziyaretçileriniz tarafından arandıkça gelir elde eder. Ziyaretçiler Numarabiz'in sohbet operatörleri ile görüşür. Sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Tumblr yanında forum ve blog üzerinden de numara tanıtımı yapılabilmektedir. 

 

  •  Numarabiz internetten para kazandırıyor

 

     Numarabiz numara servisi ile internetten para kazanmak çok kolay. Numarabiz ile internetten para kazan seçeneğini tercih edenler son günlerin en çok tercih edilen kazanç yöntemlerinden olan IVR sistemi ile daha çok kazanıyor. Uluslararası alanda canlı sohbet numarası dağıtımı ile numarabiz.com, şeffaf raporlama sistemi ve düzenli ödemeleri ile en çok kazandıran yöntem olarak tercih ediliyor. Otomatik kazanç kontrolünün yapıldığı ve elde edilen kazancın her pazartesi hesaba aktarıldığı güvenilir bir sistem olarak internette geçirilen zamanı paraya çeviriyor.

Etiketler: İnternet'ten Para Nasıl Kazanılır? En Çok Kazandıran Numara Servisi NumaraBiz ile İnternet'ten Para Kazan