Kazandıran Numara Servisi NumaraBiz

Kazandıran Numara Servisi NumaraBiz

07/02/2018

Sohbet hattı tanıtımı ile kazanç sağlamak isteyen herkesin kolayca numara tahsis edebileceği numarabiz, internetten para kazanma yöntemleri içerisinde daha yüksek kazançlar, hızlı ve sorunsuz ödeme alma avantajları ile popülerdir. Mobil web siteleri ve sosyal hesaplardaki trafiği en iyi şekilde kazanca dönüştürür ve her kullanıcıya özel tahsis edilen numaraların aranma süresi ile paralel olarak kazandırmaya devam eder.

 

  •  NumaraBiz ile sohbet hattı numaranızı alın

     Kullanıcılara özel tahsis edilen sohbet hattı ile numarabiz, numara talep edenlerin mobil sitelerindeki trafiği en hızlı ve en kolay şekilde kazanca dönüştürüyor. Birkaç adımda gerçekleşen üyelik sonrası tüm numara blokları tek panelde olduğundan sağladığı kullanım kolaylığı ile kullanıcıya daha çok kazandırıyor. Mobil web sitesinin edindiği canlı sohbet numaraları arandıkça saniye başına kazanılan para katlanıyor.

 

  •  Ivr mobil reklamda Numarabiz farkı

 

     Numarabiz'in sunduğu canlı sohbet numaralarına erişim, yüksek sayıda ve kaliteli agent sayesinde çok daha kolaydır. ivr mobil reklam sayesinde site trafiği direk yönlendirildiğinden Numarabiz'in tahsis ettiği sohbet numaraları ile web sitesi çok daha fazla kazanır. Mobil sitelerle yetişkinlere hitap ede siteler numarabiz.com tarafından sağlanan numaralarla arandıkça kazanmakta, ziyaretçilerin Numarabiz sohbet operatörleri ile yaptığı sohbetler kazanca dönüşmektedir.

 

 

     İnternetten para kazanmanın her geçen gün yeni bir şeklinin ortaya çıktığı günümüzde, bir veya birkaç sohbet hattı temin eden mobil siteler internetten para kazanmanın en karlı yöntemini bulmuş durumdadır. Sosyal medyada ve bloglarda numara tanıtımının yapılabildiği ivr sistemi ile Numara biz, tahsis ettiği numaralar arandıkça web sitesine saniye başına para kazandırıyor.

 

     En güvenilir ve en rahat şekilde ödemelerin alındığı Numarabiz, yurt dışı kurumsal yatırımı ile tahsis ettiği numaraların kazançlarını her hafta hesaplarına yatırıyor. Profesyonel ve geniş kadrosu ile web trafiğini en verimli şekilde değerlendirerek elde edilen kazancı yaptığı ödeme planları ile en hızlı şekilde sunuyor.

 

Etiketler: NumaraBiz Tüm Numara Blokları Tek Panel'de İvr Mobil Reklam