Sesli Yanıt Sektöründe Çığır Açan Hizmetler

Sesli Yanıt Sektöründe Çığır Açan Hizmetler

03/02/2018

Kazandıran Numara Servisi Nedir?

 

     Her kullanıcıya özel olarak numara tahsis eden numarabiz.com, tüm numara blokları tek panelde toplayarak sizlere kullanım kolaylığı sağlar. Var olan potansiyelinizi keşfederek bu keşfi paraya çevirmenizi sağlayan numarabiz.com, sosyal hesaplarınız ile mobil web sitelerinizdeki trafiği en kolay ve en iyi şekilde kazanca dönüştürebilmenize yardımcı olur.

 Sizler de NumaraBiz sayesinde kazanmaya başlamak için siteye üye olmanız ve numara talebinde bulunmanız gerekir. IVR yani sohbet hattı numaraları ile kazanma imkânı sunan numarabiz.com, talebinizi kısa zaman içerisinde değerlendirerek yeni numaranızı sunar. Birden çok numara talebinde de bulunabilirsiniz. Ancak her bir numaranın belirlenen gün içinde istenen dakikayı kazanması gerekmektedir.

 

     İvr mobil reklam sayesinde hem sitenin trafiği direkt olarak yönlendirilir hem de kullanıcıların aramasına göre saniye başına ücret kazanmanız sağlanır. İnternette geçireceğiniz vaktinizin boşa gitmesini istemiyorsanız ve vaktinizi nakde çevirmek istiyorsanız numarabiz.com sitesinin sunduğu hizmetlerden yararlanabilirsiniz.

 

 NumaraBiz Sitesinin Avantajları

 

     Numarabiz.com sitesinin kazandıran numaralarına sahip olduğunuz zaman benzersiz imkânlardan yararlanabilirsiniz. Numarabiz tarafından sunulan canlı sohbet numaraları erişiminde yüksek bir kapasiteye sahip olursunuz.

 

     Yüksek sayıda ve kaliteli agent ile mükemmel canlı sohbet servisleri sunulmaktadır. Bu da birçok kullanıcı tarafından kolay bir şekilde fark edilmenizi sağlar ve daha çok aranmanıza yardımcı olur. Detaylı rapor da içeren numarabiz.com, hiçbir soru işaretine mahal vermeden tarih, saat, numara ve saniye detaylarını düzenli bir şekilde içermektedir.

 

     Performansınızın yüksek olması ile birden çok numara kullanarak daha çok kazanma şansı elde edebilirsiniz. Eğer sizlerin de canlı sohbet servisinden gelir elde edebileceğiniz mobil ya da web siteniz var ise trafiğinizin daha çok kazanca dönüşmesini sağlayacak olan numarabiz.com’un ayrıcalıklı hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Sisteme 3 adım ile üye olarak hemen kazanmaya başlayabilir ve 7/24 verilen destek ile her konuda yardım talep edebilirsiniz.

 

 

Etiketler: NumaraBiz Tüm Numara Blokları Tek Panel'de İvr Mobil Reklam